Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/lufaa1/domains/eccinvest.com/public_html/includes/dbase.class.php on line 17
ECC Invest
ENGLISH DUTCH
AANMELDEN NIEUWSBRIEF
 
ECC › Nieuwsbriefarchief › Nieuwsbrief oktober 2011› Promenada Chiang Mai

 

Promenada Chiang Mai

Even voorstellen:

Marc Vermeulen: Project Development Director ECC
Marc is verantwoordelijk voor het project development in Zuidoost-Azië en is gestationeerd in Chiang Mai. Hij heeft meer dan tien jaar ervaring in project management in Nederland en is in 2008 voor ECC aan de slag gegaan. Voor dit specifieke project verhuisde hij speciaal naar Chiang Mai, om daar de dagelijkse verantwoordelijkheid op zich te nemen van de ontwikkeling van Promenada Chiang Mai Resort Mall. Hieronder leest u wat Marc ons te vertellen heeft over de status van de bouw van het project.

Bouw op schema
“De bouw van het prestigieuze en multifunctionele winkelcentrum Promenada Resort Mall in het Thaise Chiang Mai is inmiddels in volle gang en ligt op schema. De voortgang van de bouw, die onze aannemer DCM Solutions sinds juli op zich neemt, is volgens de projectplanning. De eerste stap is het maken van de funderingen op de heipalen, die eerder zijn geplaatst. Sinds eind september maakt men de vloeren van de begane grond klaar en storten de medewerkers beton.De activiteiten behelsen onder meer het vlechten van het staal voor de vloeren, het installeren van de afvoerpijpen en de installatie van de staalconstructies voor de kolommen voor de vloeren van de eerste etage”, laat Marc weten. Inmiddels werken er dagelijks 700 mensen aan de bouw en in de toekomst zullen dat er zelfs 2000 zijn. Wel zijn er grote uitdagingen gezien de enorme overstromingen in Thailand, waardoor de aanvoer van grondstoffen onder druk staat. Niettemin weet het team dit creatief op te lossen, zo meldt Marc. “Door te schuiven met bepaalde werkzaamheden voorkomen we vertragingen. Bovendien zijn de bouwvakkers op dit moment 24 uur per dag aan het werk. Er wordt dus ook s’ nachts gewerkt!” In december 2012 opent Promenada Chiang Mai Resort Mall haar deuren.

Succes in de voorverhuur
ECC heeft tot op heden 24 procent van de benaderde huurders aan zich kunnen binden; de kleinere retailers voor een huurperiode van gemiddeld drie jaar, middelgrote huurders voor 12 en 15 jaar en één van de hoofdhuurders –de supermarkt Rimping- tot wel 21 jaar. Daarnaast is er voor ruim 37 procent van het totaal verhuurbaar oppervlak aan huurcontracten in onderhandeling. Samen met DTZ Retail, Cushman Wakefield, TNS en TNT organiseert ECC deze maand een Retail Seminar in Bangkok, waarvoor ruim 112 geïnteresseerde retailers zich aanmeldden. Een zelfde seminar vindt op instigatie van ECC in de maand oktober ook in Nederland plaats. Zo kunnen Nederlandse retailers eveneens kennismaken met de uitbreidingsmogelijkheden die Azië hen biedt. Verderop in deze nieuwsbrief (onder het kopje In het Nieuws) leest u dat ook multinationals zoals Metro en Unilever zich nu steeds meer op Azië gaan richten.
 

 

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0